Gordon Biersch Brewery

Oakville, ON

Description:

SIZE 10,000 sf
STATUS  Completed 2002

Concept:

onespace was commissioned to design a new Gordon Biersch Restaurant within an existing space.

The design was required to reflect similar locations built in the USA, as well as the Canadian Prototype completed by the firm previously.

Several existing conditions were altered to capitalize design opportunities.  The existing mezzanine stair was relocated creating a pivotal double height circulation space between the dining areas, bar and entrance. Separate, enclosed dining rooms located on both the main level and mezzanine provide patrons with privacy for special occasions.  The back of house was reconfigured to improve efficiency, accommodate a new equipment line but more importantly to expose patrons to the kitchen area for an interactive dining experience.

PROJECT